Kirsebær Mjød
Mjød brygges normalt med honning, vand & gær. Her har de skiftet vandet ud med kirsebærsaft, lavet på sure kirsebær, og det giver en både sød og frisk mjød med tydelig smag af kirsebær. Det har vist sig at være en smag, der virkelig rammer plet i mange ganer: Hvert år producerer de tusindvis af liter Kirsebærmjød. - og der er da heller ikke den ting, mjøden ikke kan bruges til og - i.
Der er noget skønt i det enkle. Kirsebærmjøden er nem at gå til - og det gør den alsidig.
Det er også især ved juletid, vi oplever, at der er mange, der sværger til de røde dråber som drikken til ris a la mandelen. Nogle drikker den kold, andre tempereret - og så er der dem, der varmer den op.
Men Kirsebærmjøden er meget mere end en juledrik; den er god hele året. Tilsat lidt bobler og lidt is gør den sig udmærket som en drink på terrassen en varm sommerdag; derudover er den også perfekt i cocktails.
- MærkeMjødladen
- Volumen75 cl
- Alkohol11,0%
- LandDanmark