Fri fragt over 1.000,00 kr Hurtig Levering 1-5 hverdage!

Bad Seed Brewing

Hot Fuzz - Double IPA
Lagerstatus: IKKE på lager
DKK 61,00
Cryogenesis - Cold IPA
Lagerstatus: Få på lager
DKK 61,00
Neu Zealand Pilsner
Lagerstatus: IKKE på lager
DKK 46,00
Neu Pilsner
Lagerstatus: På lager
DKK 41,00

KÆRLIGHEDEN TIL ØL

Bad Seed Brewing brygger kreative kvalitetsøl i Gudumholm lidt uden for Aalborg. De er drevet af en stor kærlighed til øl. De elsker at skabe øl, de elsker at opdage nye øl og de elsker at drikke øl. Når du knapper en kold Bad Seed øl op, vil du smage deres kærlighed og begejstring for øllets råvarer og traditioner.

I deres øl lader de råvarerne tale deres sprog så tydeligt som muligt.

De er kompromisløse i deres tilgang til øl, hvor de vægter deres intuitive forståelse af øl lige så højt som deres dybdegående kendskab til de enkelte ingredienser og processer. Og det er netop i dette krydsfelt mellem vision, forståelse og omhu at bryggeriets sjæl findes. Det håber de at du kan se, dufte og smage i deres øl.

De bruger kun de bedste råvarer - og de behandler hver enkelt maltkorn med respekt og omhu. De skærer ingen hjørner, når de brygger. Øllet fortæller dem når det er færdigt, ikke omvendt. Derfor ved de, at hver eneste tår pilsner, IPA eller Stout smager præcist som det skal, når det omhyggeligt tappes på dåser og fustager.

INSPIRATION OG PASSION ER DRIVKRAFTEN

Bad Seed Brewing er altid i bevægelse, og leder efter inspiration i verden omkring dem - i mad, musik, natur og mennesker. 

De er ikke bange for at lade kreativiteten lede dem, og træffe modige beslutninger, så deres øl altid afspejler deres passioner.

De forfiner deres håndværk bryg for bryg. De vil have, at den næste øl bliver bedre end den forrige. Der er ingen laurbær i deres kedler!

VEJEN TIL HVOR DE ER I DAG

Fredrik Hector Schmidt grundlagde bryggeriet i 2013 med udgangspunkt i en stor kærlighed til bryggeprocessen og en klar ide om hvordan øl kan - og bør smage.

Fredrik tilbragte de første år som fantombrygger, men i 2018 blev drømmen om at stå på egne ben med bryganlæg, gæringstanke og egne lokaler til virkelighed, da Bad Seed Brewing flyttede ind i det hedengangne Landkær Bryggeris lokaler i Gudumholm.

Fredrik lagde fundamentet for hvad Bad Seed Brewing står for i dag - personlige, ærlige og moderne øl med respekt for traditionerne. I 2021 blev holdet udvidet med brygger Peter Vad Godtberg Jensen og senest i 2022 kom Rasmus Haahr til for at løfte salg og marketing.

ANERKENDELSE

Bad Seed Brewing lægger sjæl, knofedt og hårdt arbejde i alle deres øl - og det er det, de gerne vil være kendt for. 

I 2023 modtog de den fornemme titel som “Årets Bryggeri 2022” af Danish Beer Blogger Awards. Ved samme lejlighed fik de også overrakt prisen for “Årets øludgivelse 2022” for deres Bourbon Barrel Aged Colossus - en intens og kraftfuld Barley Wine, lagret i 18 måneder på Bourbon-whiskyfade, som udkommer én gang om året, når Bad Seed Brewing fejrer deres fødselsdag i december.

De anser disse fornemme titler som et stort skulderklap og et bevis på, at de er på rette spor. Samtidig inspirerer det dem til at fortsætte med at udforske, udfordre, undersøge og fortsætte det hårde arbejde, som kræves for at virkeliggøre deres ambitioner.

PÅ OPDAGELSE EFTER ØLLETS SJÆL

Alle Bad Seed Brewings øl har deres egen sjæl. De udtrykker noget essentielt om, hvad øl er eller kan være. Deres arbejde starter og slutter derfor med respekt for råvarerne, solidt bryggehåndværk og den gode balance mellem at udvise både mod og jysk snusfornuft. Mest af alt handler Bad Seed Brewing om at skabe øloplevelser, der giver dig et kæmpe smil på læben - uanset om du er til ølfestival eller bare nyder en kold bajer til sildemaden.

ØLSTILARTER

Bed Seed Brewing er nysgerrige bryggere, der elsker at skubbe til grænserne for, hvad de forskellige øltyper kan. De udforsker, undersøger og lader kreativiteten flyde, men har altid respekt for øllets historie og traditioner. Alle øl, der forlader deres anlæg i Gudumholm, har én fælles mission, at skabe unikke øloplevelser for alle, der bruger deres tid og penge på at købe deres øl.

LAGERØL - BAD SEEDS HYLDEST TIL TRADITIONERNE

Bad Seed Brewing har en enorm kærlighed til det enkle, letdrikkelige lagerøl. Lagerøl inkarnerer balancen mellem øllets grundingredienser - vand, malt, gær og humle. Grundsøjlen i deres lagerølsportefølje er deres berømte Neu Pilsner - en tysk-inspireret pilsner med saft og kraft, og en fremtrædende og liflig humleprofil.

IPA - BAD SEEDS KÆRLIGHED TIL HUMLE

Bad Seed Brewings hjerte slår også store slag for humle, og de humle-fokuserede IPA-typer. De udforsker forskellige humletyper, metoder, og stilarter inden for´IPA-genren, og stræber altid efter at udkrystallisere humlens aroma og smag så tydeligt som muligt. Deres flagskibs-IPA er Slice of Sunshine - en tør, bitter og meget intenst frugtig IPA af en type, de kalder for Modern West Coast IPA.

SMALL BATCH - BAD SEEDS ÆDLESTE ØL

Bad Seed Brewings Small Batch-serie er der, hvor de laver deres kraftigste, ædleste og største øl. Her går de helt til grænsen af, hvad deres bryganlæg kan klare. Ofte lagrer de disse øl på tønder, for at opnå en dybde og kompleksitet, som kun tønder og langvarig lagring kan give. Øllet lagrer på tønder ganske længe - op til flere år - og de tapper øllene, når Bad Seed Brewing selv mener de er klar.

ANDET

De lader sig ikke begrænse, og føler sig altid inspireret til at prøve kræfter med nye øltyper. Derfor er der også altid øl i deres sortiment, som ikke passer i de førnævnte kategorier. Her lader de for alvor deres inspiration råde, og tillader sig selv at gå nye og ukendte veje. Hvad end det er at prøve kræfter med enkle, traditionelle øltyper som Brown Ale eller Witbier, eksperimenterende øl som Berliner Weisse, eller deres efterhånden nyklassiske Good Morning, Vietnam - vil der altid være et væld af forskellige smage og aromaer at udforske.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System