Andersen Winery Elmsfeuer Rabarber
Dansk mousserende rabarber vin!
Nede på Mols, ligger der et gammelt Arla mejeri, som er bygget om til vingård. Vingården hedder Andersen Winery og de laver frugtvin på champagne-metoden.
Elmsfeuer er en mousserende rabarbervin til den halvtørre side. Rabarberen har det optimale dyrkningsforhold i danmark som bidrager til en fantastisk aroma og syreprofil.
Vinen lagrer min. 9 måneder før udgivelse.
I vinen finder man smagsnoter af: Rabarber, citrus, brioche og frisk frugt.
- Guld ved Ciderworld i Frankfurt i 2021
- Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021
- Bronze ved Dansk Vinskue 2020
- Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
- Guld ved International Food Contest 2018
- Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018
Volumen 75 cl
Alkohol 10%
Område Danmark - Mols
Serveringstemperatur 5 - 10 Grader celcius